2024. március 29. - Auguszta

Fidesz-irodát feszegettek

Ismeretlenek megpróbáltak betörni péntekről szombatra virradó éjszaka a Fidesz V. kerületi irodájába, azonban sikertelenül jártak - közölte a belvárosi Fidesz kampányfőnöke szombaton az MTI-vel.
2010. március 20. szombat 16:01 - HírExtra
Puskás András tájékoztatása szerint szombat reggel a Cukor utcai iroda vezetője vette észre, hogy megpróbáltak betörni a helyiségbe, ugyanis feszítővasakat, pajszert talált az iroda előtt, amelynek rácsa félig szét volt nyílva. A kampányfőnök szerint elképzelhető, hogy megzavarták az ismeretlen tetteseket, akik végül nem jutottak be.

A helyiségben riasztórendszer működik, így ha sikerült is volna bemenniük, az azonnal jelzett volna. Az iroda védelmét azonban megerősítik, kinti kamerát is felszerelnek - mondta, hozzátéve, hogy az anyagi kár nem jelentős.

A kampányfőnök megjegyezte, azt nem tudják, milyen okból kísérelhették meg a betörést, csak remélik, hogy nem politikai okokból.

Közölte: a történtek miatt feljelentést tettek a rendőrségen.

Pap Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére elmondta, betörési kísérletről kaptak bejelentést, amely péntek este nyolc és szombat reggel tíz óra között történhetett. Az V. kerületi kapitányság megindította az eljárást.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását