2024. április 29. - Péter

Puskás Peti belemászott Szabó Erikába! + video

A Tabu Tv gyanútlan riportere épp interjút készített a Barátok Közt volt sztárjával, Szabó Erikával, amikor a konkurens csatorna szappanoperának sztárja belépett a kamera elé.
2010. március 16. kedd 10:20 - HírExtra
Szabó Erika szép lány, és ezt valószínűleg Puskás Peti is így gondolja, és ezért minden lehetséges percben a közelébe szeretne kerülni. A Barátok Közt gyanútlan ex-Tildája épp színházi szerepeiről mesélt, amikor finoman belemászott a képbe a TV2 Jóban Rosszban c. sorozatának szereplője, ezzel egy világ összeomlását okozva azoknak, aki hittek a Csillagvirág Klinika és a Rózsa kávézó létezésében.

"Gyakran jársz erre? Én szoktam ide járni, játszom darabokban is, képzeld! Színész vagyok..." - mutatta be magát a tabutv.hu videójában Puskás Peti, aminek láthatóan Erika már nem örült annyira. "Szervusz Péter! Annyira örülök, hogy megismerhettelek, elképesztő!" - reagált a színésznő, aki a történtek ellenére még szívesen beszélt a tévézéssel való kapcsolatáról is.

"Nem gondolom, hogy a tévében vagy médiában szerepelni elítélendő dolog, hiszen én magam is hat évet szerepeltem a televízióban. Hál' istennek most vannak feladatok és munkám, de semmi sem lehetetlen, így az sem, hogy visszatérek!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Szabó Erika, aki a magánéletéről egyáltalán nem volt hajlandó beszélni.

function printFlash() { document.write('
további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu
'); document.write(''); document.write(''); } printFlash();
Forrás: Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását