2024. május 6. - Ivett, Frida

Bea asszony nem kell senkinek

Bea Asszony, Gáspár Győző felesége sminkes lett, de még az ő hírnevével sem talál munkát. Igaz, annyira nem is szükséges, hiszen újraindul a Győzike Show, amiből lesz pénz bőven.
2010. március 16. kedd 13:29 - Pásztor Balázs
Érezhetően beütött a gazdasági világválság, ugyanis még egy akkora név sem tud elhelyezkedni a sminkes szakmában , mint Bea asszony, Gáspár Győző felesége. Pontosabban el tudna, ha még ő fizetne érte. Ugyanis Salgótarjánban - ahol a család lakik - nincs igény sminkesre, csak Budapesten. Oda utazni viszont pénz, és kezdésből csak fizetés nélkül, gyakornokként alkalmaznák Bea asszonyt, amit ő egyenlőre nem vállal be. Igaz, pénzhiány nem fenyegeti a családot, ugyanis hamarosan újraindul az új Győzike show.

Felmerült az is, hogy Győzike új szakmájához passzolóan - koporsó-biznisz - Bea asszony halottakat fog sminkelni, ám ezért az ötletért nem rajongott túlságosan. „Kikérem magamnak, én nem halott kozmetikus vagyok! A sminkes ennél sokkal magasabb kategóriát képvisel. Egyébként halottak egyáltalán nem lesznek a műsorban. Csak koporsókat fognak látni.” -mondta Bea asszony.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

elsolajos
2010. március 16. 15:24
Hová süllyed ez az ország?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását