2024. június 17. - Laura, Alida

Nyert a szövetségi és az U20-as csapat

A kosárlabda All Star-gála felvezetéseként a szövetség és az U20-as válogatott sikerének tapsolhatott vasárnap a Sportmax Hegyvidék közönsége.
2010. március 14. vasárnap 17:40 - HírExtra
Délelőtt a pasaréti sportcentrumban kezdődött a program, melynek során a spanyol szövetség szakértőinek bevonásával edzőtovábbképzésre került sor, a délutáni műsort pedig - immár a Csörsz utcai helyszínen - az MKOSZ-együttesnek és a médiaválogatottnak az összecsapása vezette be. A könnyed hangulatú meccsen az 50-32-re nyerő szövetségieknél pályára lépett Mészáros Lajos, a válogatott szakmai igazgatója, Sterbenz Tamás főtitkár, Völgyi Péter, az NB I-ben veretlenül éllovas ZTE mestere és Ruttner György MKOSZ-elnök is. A sajtó részéről főként Várkonyi Attila és Botár László remekelt.

A folytatásban a korosztályos válogatottak 2x20 perces találkozóján az U20-asok 94-78-ra verték az U18-asokat, főként a pécsi Eilingsfeld János 30 pontja révén.

A fő műsorszám, azaz a magyar válogatott és a légiósokból álló All Star-csapat mérkőzése a speciális olimpikonok bemutatója után, 16:15 órakor kezdődik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását