2024. április 20. - Tivadar

Molnár Anikó túlnyomása

Molnár Anikó elutazott Amerikába, hogy végre nyugta legyen. De a Bors ezt úgy értelmezte, mintha egy célkeresztet rajzolt volna a hátára, és azt mondta volna „minden nap írjatok rólam”.
2010. március 12. péntek 13:19 - Pásztor Balázs
Elgondolták már, mennyire rossz lehet a celebeknek, akik általában azért kapnak pénzt mert híresek, és azért lettek híresek, mert az égadta világon nem csináltak semmit? Ám a bulvármédia fenntartja celebségüket - ami megélhetésükhöz kell - hisz megírják, ha megcsúszott a havon, összetört a mobiltelefonja, vagy beteg a kutyája. Egyszóval az olyan dolgokat, amik senkit sem érdekelnek, és a hírértékük a béka segge alatt van. Mégis, ebből a bulvárnak pénze van, a celebnek pedig megélhetése.

De mi van akkor, ha egy celebnek ebből elege lesz? Természetesen a belőle élő bulvármédia nem adja fel egyik pénzforrását, és a szimbiózisból parazita életmódba mennek át: akkor is írnak róla, ha ő épp ezt nem akarja - sőt, ha elege lett az egészből és épp a celebség elől menekült el, mondjuk Amerikába. Ekkor a bulvársajtó minden létező követ megmozgat, felhívja az ismerősöket, munkaadót, anyucit-apucit, csak hogy minél többet deríthessen ki a celeb „rejtélyes eltűnéséről”.

Ebből az következik, hogy a menekülő celeb többet szerepel a lapokban mint előtte, sőt többen is zaklatják - noha épp ennek ellenkezőjét kívánta elérni. Ekkor megpróbálkozik a lehetetlennel, és beleüvölti a világba - legfőképp az őt zaklató sajtó arcába - hogy hagyják békén. De ezzel nem ér el többet, minthogy még egy hangsúlyos cikk-témát nyújt át ezüsttálcán az őt zaklató lapnak. Így járt Molnár Anikó is a Borssal.

– Nem mehetek el nyaralni hosszabb időre, hogy végre nyugalmam legyen? Be kell számolnom minden lépésemről? Hogy képzelitek ezt? Túl sok időt töltöttem a show-bizniszben, szétszedték az életemet, a mai napig küzdök a pánikbetegségemmel, a férfiak félnek tőlem. Elegem van az egészből, ki akarok szállni, nyugalmat szeretnék végre! Nincs titok az utazásom körül. Barátoknál pihenek, és örülnék, ha tényleg nyugodtan telne ez az időszak. Azt szeretném csak kérni, hogy hagyjon végre mindenki békén! – fakadt ki Anikó a Borsnak telefonon.

Ők pedig ezt szépen megírták, ilyen mondatokkal vegyítve:
Anikó az önkéntes száműzetéssel le akarja zárni életének azt a korszakát, amely a ValóVilággal kezdődött, a Nagy Ővel, számos aktfotóval és plasztikai műtéttel folytatódott, majd munkanélküliségbe, szerelmi csalódásokba és pánikbetegségbe torkollt. Sokat törődik a pomázi kutyaotthon lakóival, lefogyott, feltöltette a fenekét, de számára ettől sem lett kerekebb a világ.

The show must go on...
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását