2024. április 25. - Márk

Késelés miatt letartóztatták a sztárt

Letartóztatták Samy Naceri francia színészt. Bírósági értesülések szerint azzal vádolják, hogy megkéselte volt barátnője partnerét a nyílt utcán Párizsban.
2009. január 12. hétfő 12:00 - Hírextra
Luc Besson Taxi című sorozatának sztárját hivatalosan fegyveres erőszakkal és gyilkossággal való fenyegetéssel vádolják - közölte Naceri ügyvédje. Hozzátette, hogy ejthetik a vádakat, ha a nyomozás során nem tárnak fel egyértelmű bizonyítékokat.

Az AP amerikai hírügynökségnek nyilatkozó bírósági források szerint a 47 éves színész vitába keveredett volt barátnőjével, aki segítségül hívta partnerét. Naceri leszúrta a férfit, akinek sebesülése nem életveszélyes. Az eset a múlt héten csütörtökön történt a Champs-Élysées sugárút közelében.

Naceri már többször megjárta a börtönt. Legutóbb tavaly novemberben ítélték el, mert jogosítvány nélkül vezetett, és elütött egy rendőrt. Hat hónapot és 7500 euró (2 millió forint) pénzbüntetést kapott. Naceri az ítélet ellen fellebbezést nyújtott be.

A francia-algériai származású művész 2006-ban a cannes-i filmfesztiválon négy társával megosztva megkapta a legjobb színésznek járó díjat A dicsőség arcai (Indigenes) című második világháborús filmben nyújtott alakításáért. A film a francia gyarmati hadseregben szolgáló észak-afrikai katonákról szól.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását