2024. május 3. - Tímea, Irma

Dráma Maksa magánéletében!

Maksa Zoltán humorista rendkívül nehéz időszakon megy keresztül. Házassága és karrierje sem úgy alakul ahogyan ő szeretné. Most először rendkívül őszintén beszél szétbomló családjáról.
2010. március 9. kedd 13:33 - HírExtra
A humorista megrendítő őszinteséggel beszélt az épp felbomlóban lévő családjáról. Maksa Zoltán feleségéről még tavaly januárjában derült ki, hogy depressziós, ám úgy tűnik, hogy mostanra már teljesen megromlott a házasságuk: Maksa a Tabu Tv videójában bejelentette, hogy jelenleg külön él a párjától! A híresség élete ráadásul nem csak magánéleti téren látszik összeomlani, ugyanis elárulta, hogy úszik az adósságokban, és jelenleg fix munkája sincsen.

"Egy kicsit mindig is agglegény voltam, és maradok is. Olyan szempontból, hogy nem bírják a nők ezt a szakmát. Nem jut rájuk annyi idő, amennyit szeretne az ember, és ezért állandó lelkiismereti problémákkal küzdök! Nagyon-nagyon rossz az, hogy fordítva élek és dolgozom. Azt tapasztalom, hogy a lányok inkább választanak egy esztergályos fiút, aki nyolctól négyig dolgozik, mint egy humoristát, aki pont akkor indul el, amikor a kislány hazaér az iskolából!" - mondta el a Tabu Tv riporterének Maksa Zoltán, aki megdöbbentő dolgokról számolt be az internetes sztártévének.

A humorista elárulta, hogy a jelenlegi, második feleségét többek közt foglalkozása miatt választotta. "Neki legalább nem kell elmagyarázni, hogy miből áll a meló. Nem is ezzel volt a probléma, hanem azzal, hogy beleszaladtunk egy nagyobb hitelbe, mint amit be tudtunk volna vállalni. Horribilis törlesztő részleteket közvetített ki a bank, szóval teljes zsákutca!" - ecseteli a problémákat a tabutv.hu videójában Maksa Zoltán.

"Egy elég rossz időszakban kerültünk össze a feleségemmel. Mindkettőnknek megszűntek a munkalehetőségei, így most már tényleg ott tartunk, hogy megpróbáljuk egy darabig külön. Úgy vettük észre, hogy nem igazán működik ez a történet együtt!" - meséli a tabutv.hu riporterének adott riportjában Maksa, aki annak idején még nem így képzelte el az életét.

A humorista drámai vallomását itt nézhetik meg.
Forrás: tabutv.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását