2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Pálffy István és Erős Antónia a legkedveltebb

Pálffy Istvánt és Erős Antóniát választották legkedveltebb hírműsorvezetőjüknek 2007-ben a magyar tévénézők - derül ki a UPC megrendelésére készült idei átfogó, páneurópai televíziós felmérés hazai vizsgálati eredményeiből.
2007. december 27. csütörtök 14:52 - Hírextra
A legnagyobb európai kábeltelevíziós szolgáltató 2007-ben már negyedik alkalommal végzett az egész kontinensre kiterjedő felmérést a világ legnagyobb fogyasztói piackutató intézetével, a Research Internationallel együttműködésben arról, hogy az európai nézők mindennapi életében milyen szerepet tölt be a televízió. A 13 országban, hatezer család megkérdezésével készült vizsgálat során többek között azt is felmérték, hogy az egyes országokban kik a legnépszerűbb televíziós hírműsorvezetők - tudatta közleményében az MTI-vel a kábeltévé-szolgáltató.

Magyarországon az RTL Klub-os Erős Antónia és a köztévés Pálffy István az elmúlt három évben (2005-ben, 2006-ban és 2007-ben) minden alkalommal a népszerűségi lista legelejére került - szoros, fej-fej melletti eredménnyel, de mindeddig a kereskedelmi tévé híradós műsorvezetőnője kapta a legtöbb pontot, míg idén az MTV-s Pálffy István megelőzte. Miközben Erős Antónia az 50 év alatti nézők körében mindegyik korcsoportban egyenletes népszerűségnek örvend, Pálffy István elsősorban az 50 év felettiek körében szerzett kimagasló elismerést, és ezzel összességében több pontot tudott gyűjteni.

A népszerűségi lista első felében őket - kevéssel lemaradva - Erős Antónia műsorvezető-partnere, a szintén RTL-es Szellő István követi, majd a TV2 műsorvezetői, Bárdos András és Máté Krisztina következnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását