2024. május 10. - Ármin, Pálma

Újabb "sokkoló" adatok a munkanélküliségről

A Fidesz szerint az MSZP-kormány gazdaságpolitikájának kudarcát mindennél jobban mutatja, hogy egyre több az állástalan, egyre kevesebb a munkalehetőség.
2010. március 5. péntek 19:53 - HírExtra
Czomba Sándor, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy az Állami Foglalkoztatási Szolgálat (ÁFSZ) - mint írta - "sokkoló" adatai szerint már 660 ezer közelébe emelkedett az állástalanok száma, miközben a munkahelyeké tovább csökkent.

Az ÁFSZ honlapján közölt februári munkaerő-piaci adatokból kiderült, kissé nőtt a nyilvántartott álláskeresők száma februárban: a hónap végén 659 ezer ember volt, 0,9 százalékkal több mint az előző hónapban, miközben több mint ötezerrel kevesebb új álláshelyet jelentettek be a munkaügyi kirendeltségeken.

Czomba Sándor közölte: a Fidesz lezárja a Gyurcsány-korszakot, a nemzeti ügyek kormánya tíz év alatt egymillió új, legális munkahelyet hoz létre Magyarországon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását