2024. április 25. - Márk

Talmácsiék nem utaznak Jerezbe

Talmácsi Gábor csapata, a SpeedUp úgy döntött, hogy a hétvégén nem a spanyolországi Jerezben, hanem Olaszországban teszteli új versenymotorját.
2010. március 5. péntek 19:10 - HírExtra
Az idén a gyorsasági világbajnokságon a Moto2-es géposztályában szereplő magyar motoros menedzsmentjének pénteki tájékoztatása szerint a módosításra azért van szükség, mert a meteorológusok a hétvégére esőt jósolnak Jerezbe. A döntést - a közlemény tanúsága szerint - alapos mérlegelés előzte meg, de a versenyzők, mérnökök és a csapattulajdonosok is úgy vélik, hogy ez a legjobb megoldás annak érdekében, hogy az utolsó IRTA-teszten ki tudják majd próbálni az új fejlesztéseket, módosításokat, mielőtt még élesben indul a körözés.

"A lehető legésszerűbb döntés született, amellyel maximálisan egyet is értek. Remek formában érzem magam, így szívesen motorra ülnék Jerezben is, de vannak még hiányosságok, amiket mielőbb pótolni kell, ezek elvégzése nélkül ugyanis nem tudnánk előrelépni" - mondta Talmácsi.

A 18 futamos vb április 11-én, a Katari Nagydíjjal rajtol.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását