2024. május 19. - Ivó, Milán

Műszaki hiba bénította meg a Keletit felét

Meghibásodott a biztosítóberendezés a Keleti pályaudvaron, emiatt csak a 13 vágány felén közlekedhetnek a szerelvények. A távolsági vonatok akár egy órát is késhetnek - értesült a HavariaPress.
2010. március 4. csütörtök 15:13 - HírExtra
Csütörtökön délelőtt 11 órakor észlelték a vasúttársaság szakemberei, hogy felmondta a szolgálatot a pályaudvar biztosítóberendezése. A 8-astól a 13-as vágányig bénult meg a pályaudvar: sem indítani, sem fogadni nem tud vonatokat azokon a sínpárokon.

Az 1-estől a 7-es vágányig fokozott biztonsági szabályok mellett közlekedhetnek a vonatok. Az elővárosi vonatok 15-20 perces késéssel járnak, a távolsági vonalakon, mint a Budapest-Újszász-Szolnok, a Budapest-Hatvan-Miskolc és a Budapest-Győr- Hegyeshalom vonalon azonban jelentős, akár 60 perces is lehet a késés. Több érkező vonat a pályaudvar előtt kényszerül veszteglésre. A MÁV szakemberei megkezdték a hibás berendezés kijavítását.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását