2024. május 2. - Zsigmond

Röhögtető találós kérdések

Temérdek pályamű közül sikerült kiválasztani a Comedy Central szerkesztőségének azokat a találós kérdéseket, melyek a csatorna képernyőjére kerülnek. A humorcsatorna felhívására több száz poénos javaslat érkezett, bőven volt miből válogatni.
2010. február 26. péntek 11:59 - HírExtra
A Comedy Central játszani hívta nézőit. A nyeremény mellett komoly tétje is volt a legjobb találós kérdést kereső felhívásnak. A legjobb javaslatok ugyanis a magyar humorcsatorna képernyőjére is kikerülnek majd.

„A találós kérdések értékelése során magunk is elfáradtunk, több száz emailen rágtuk át magunkat, mire kiválogattuk azokat, amelyek képernyőre kerülnek majd a reklámszünetek előtt és után. Ezzel kívánjuk nézőink figyelmét a kereskedelmi jellegű üzenetek közben is a végletekig csigázni. Mindenkinek köszönjük, és amennyiben még tömegesen érkeznének kérdések, további nyereményeket sorsolunk ki.” – árulta el Litkai Gergely, a csatorna főszerkesztője.

Az igazán jó poénokhoz szokott szerkesztői stáb egyértelműen az erősebbik nemet ítélte jobbnak. Hatfaludi László, Gyurkovics Máté és Simonka Péter találós kérdésein nevettek a legnagyobbat a „bírák”.

Ki az? Korán reggel kel, kenyeret süt, de nem a pék?
- De a pék.


- Ha 2 elem 24 almát ér, mennyi ennek a negyede?
- A fél elem hat alma.


- Milyen az abszolút vasutas házaspár?
- Eva Peron-Charlie Sheen.


A három dobogóson kívül egy hölgy, Barhács Andrea is örülhet két jegynek, amellyel a „Comedy Central bemutatja” március 22-i felvételét nézheti meg párjával, ő ugyanis a beküldött találós kérdések mennyiségével különdíjat vívott ki magának.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását