2024. június 1. - Tünde

Vilmos herceg: lagzi lefújva!

Megnősül Vilmos egyáltalán? - teszi fel a fogós kérdést az egyik bulvárlap.
2010. február 24. szerda 10:39 - HírExtra
De nem csak a Blikk, hanem a legifjabb brit trónörökös alattvalói is ezt találgatják, miután a herceg egy veterán katonai klubba tett látogatása során kikotyogta: továbbra sincs kőbe vésve, hogy nőül veszi Kate Middletont. Ráadásul az immár hetedik éve várakozó lány is a lapokból tudta meg, hogy egyelőre hiába varratja esküvői ruháját...
 
Pedig a tavalyi szakítás, kibékülés és királyi családi perpatvarok után az év végén 2010-re már esküvőt ígértek. "A herceg egy jótékonysági körút során látogatott hozzánk az íjásztelepre" – mondta a veteránklub egyik tagja, Simon Brown tizedes, akit egy orvlövész golyója vakított meg két évvel ezelőtt Irakban.

"Megdicsérte az üvegszememet, én meg mondtam neki: már az esküvőjére készíttettem. Mire ő felnevetett, és közölte: arra bizony még jócskán várni kell. Hirtelen megdöbbentem, mert úgy tudtuk, júniusi születésnapja után oltár elé vezeti Miss Middletont" - így az iraki veterán.

Nem túlzás leírni: Brown tizedes döbbenetében egy ország osztozott. Hisz a britek eddig úgy hitték, Vilmos már megkérte Kate kezét, és a nyár végén meg is rendezik a világraszóló lagzit.

Kate és Vilmos anno az egyetemen ismerkedett össze, s ott egy ideig lakótársak is voltak – igaz, csak egy lakásban laktak, nem egy szobában. A lányt a herceg 2003-ban mutatta be apjának, Károlynak, és nagyanyjának, II. Erzsébetnek , aki azóta hű társa, még a Sandhurst katonai akadémián eltöltött három bentlakásos évet is tolerálta, amikor gyakorlatilag hónapokig nem látták egymást. Tavaly Vilmos ugyan szakított a lánnyal, de pár hónap után újra összejöttek. A jelek szerint Kate azóta reménykedik.

Azért jó lenne, ha Vilmosnak is szólnánk, nehogy végül lemaradjon a saját esküvőjéről...
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását