2024. június 16. - Jusztin

Kramer dühöng

A férfi gyorskorcsolyázók 10.000 méteres versenyében a legjobb időt futott holland Sven Kramer összetört miután kizárták a keddi versenyből, s elsősorban edzőjére haragszik a győzelmét meghiúsító pályatévesztés miatt.
2010. február 24. szerda 07:34 - HírExtra
"Nagyon dühös vagyok - nyilatkozta a viadal után zaklatottan a Vancouverben korábban 5000 méteren győztes sportoló, aki a célba érését követően rövid ideig örült, aztán, miután megtudta, hogy eredményét törölték, magából kikelve csapkodott a csarnokban.
A 23 éves korcsolyázó nem véletlenül haragszik trénerére, ugyanis - merőben szokatlan - rontását azért követte el, mert a szakember rossz sávot mutatott neki az aktuális váltásnál.

"Egyértelműen a koncentráció hiánya okozta a hibát, de nem az enyémmel volt baj - dühöngött Kramer. - Nagyon mérges vagyok rá, és lesz vele egy komoly beszélgetésem."
A holland sportoló évek óta uralja az 5 és 10 ezer métert, s a két szám egyértelmű esélyeseként érkezett a játékokra, a hiba miatt azonban csak az egyik aranyérmét viheti haza.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását