2024. június 14. - Vazul

Az MSZP játszaná magát?

A szocialisták úgy tesznek, mintha nem ők kormányoztak volna nyolc évig, és nem ők taszították volna a magyar népet a jelenlegi kilátástalan helyzetbe - reagált Halász Zsuzsa, a Kereszténydemokrata Néppárt szóvivője a szocialisták szombati kampánynyitó rendezvényére az MTI-nek.
2010. február 20. szombat 18:11 - HírExtra
A szóvivő azt mondta, hogy ha Mesterházy Attilában valóban meglenne a bátorság és az erő, hogy szakítson a múlt hibáival, akkor "soha nem vállalta volna a Magyar Szocialista Munkáspárt utódszervezetének, az MSZP-nek a miniszterelnök-jelöltségét".

Mesterházy Attila, a szocialista párt szombati rendezvényén úgy fogalmazott: megvan bennem az a bátorság, erő, ami ahhoz kell, hogy szakítsak a múlt hibáival. A kormányfőjelölt szerint az út, amit ajánl, a jövőről szól, a jövőbe vezet, a haladást választja a visszafordulás helyett. Ez az út fenntartja a gazdaság növekedését, emeli az életszínvonalat, biztonságot nyújt a nyugdíjasoknak, a rászorulóknak és a munkából élő embereknek egyaránt.

Itt tekinthetik meg az MSZP kampánynyitóját.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Dániel
2010. február 20. 19:11
Gengszter Párt. Mit akarnak hazdnak reggel éjjel nappal .
Dániel
2010. február 20. 19:09
Ez a banda még mindig hazudhat hol voltak 8 évig húzta a MESTERHÁZY A HASZNOT lopott igérgetnek hazudnak vastag bőr van a képükön idegbeteg Lendvai szavai a hazugság szavai teljesítményekről beszél miről a munkanélküliségről beszéhet szomorú miben különbözik azzal hogy lopnak. A kordonokkal mit védett arról beszéljen hol a közjó.Életkörülményeket kinek javította mikor ezrek nehezen élnek napról napra. Felelőtlen hazugság az egész megszokták fosztogatást azt fogják folytatni. Ennek az meberne az arcáról süt a butaság hazugság emberek vegyétek már észre
Zsákmányszerzés volt eddig is a céljuk most is az.


Tünjenek már el könyörög a magyar nép!
Alkoholista édesanyját köszöntötte. Hitlernek is igy tapsoltak GYURCSÁNY egy maffiózó . Betegek ezek az emberek nincsenek értékeik hazudnak lopnak.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását