2024. május 21. - Konstantin

Holttestek a kisrepülő okozta ámokfutás helyszínén

Két holttestet találtak eddig a mentőalakulatok a roncsok között abban a texasi irodaépületben, amelynek egy öngyilkos pilóta nekivezette a repülőgépét, mert dühös volt az adóhatóságra - közölték az állam fővárosának, Austinnak a hatóságai.
2010. február 19. péntek 09:12 - HírExtra
Palmer Buck tűzoltóparancsnok azt mondta: nincs eltűnt ember, de attól elzárkózott, hogy kifejtse, kik lehetnek a halottak. A hatóságok korábban arról tájékoztattak, hogy a pilóta feltehetően meghalt, illetve az épületben dolgozó egyik munkás eltűnt.

A pilóta, akit Joseph Andrew Stack néven azonosítottak, szándékosan vezette a gépet a hétemeletes háznak, amely a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) helyi központjával szomszédos. Az épületben van a szövetségi adóhatóság (IRS) egyik irodája, amelyben kétszázan dolgoznak. A gép becsapódása nyomán tűz keletkezett, és az emberek futva menekültek.

Közben kiderült az is, hogy a férfi utolsó repülése előtt az interneten hosszú búcsúüzenetet hagyott hátra, amelyben szidta a kormányt és különösen az adóhatóságot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását