2024. március 29. - Auguszta

Az MSZP megyei elnökének ismét mandátum kellene

Garai István Levente országgyűlési képviselő, az MSZP Bács-Kiskun megyei szervezetnék elnöke szeretné megőrizni a Kiskunfélegyháza központú 5-ös számú választókerületben 2006-ban szerzett egyéni mandátumát.
2010. február 19. péntek 17:52 - HírExtra
A politikus - a 2006-os országgyűlési választáson az MSZP Bács-Kiskun megyében indult képviselőjelöltjei közül egyedüliként szerzett egyéni mandátumot - pénteken Kiskunfélegyházán tartott sajtótájékoztatóján beszélt erről.

A háziorvosként is praktizáló képviselő bízik abban, hogy egy tisztességes kampánnyal a szocialista párt jó eredményt fog elérni az áprilisi országgyűlési választáson. Megítélése szerint választókerületében az átlagnál is több fejlesztéshez sikerült támogatást szereznie; utalt arra, hogy Kiskunfélegyházán a legalacsonyabb a munkanélküliség a megyében.

Az MSZP Bács-Kiskun Megye 1-es számú választókerületében Balogh László országgyűlési képviselőt, a megyei közgyűlés korábbi elnökét indítja, akit Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök a Mercedes-beruházás miniszterelnöki megbízottjának nevezett ki. A 2-es választókerületben Király József építészmérnököt, míg a Tiszakécske központú választókerületben Csernus Ferenc egyéni vállalkozót indítja az MSZP az országgyűlési választáson.

A 4-es számú választókerületben Hortobágyi István indul, aki nyugdíjazása előtt a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője is volt. A Kiskunfélegyháza központú 5-ös választókerületben Garai István Levente a jelölt, a 6-os számúban Kollarik László, Tabdi polgármestere. A Kalocsa központú 7-es választókerületben András István Harta polgármestere indul, a 8-asban Szabó Károly, Kiskunhalas egykori tanácselnöke majd a megyei közgyűlés alelnöke vállalta a jelölést. A 9-es, Baja központú
választókerületben Márfai Péter országgyűlési képviselő méretteti meg magát, míg a 10-es, Bácsalmás központúban Mamuzsits Sándor közalkalmazott, a megyei közgyűlés tagja indul az egyéni mandátumért az MSZP jelöltjeként.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását