2023. március 22. - Beáta, Izolda

Egy újabb MDF-es lépett vissza

Visszalépett egyéni képviselőjelöltségétől a Pest megyei 8-as számú választókerületben MDF–es színekben indított Véghelyi Balázs. Ezt maga az érintett jelentette be az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.
2010. február 18. csütörtök 10:26 - HírExtra
A párton kívüli 27 éves író, költő úgy fogalmaz, "Magyarországon a választások kívülről mesemondó versenyhez, belülről gengszterregényhez hasonlítanak. Az életellenes bürokrácia határait ma kizárólag a politikai és gazdasági hatalom birtokosainak érdekei szabják ki, miközben barátságok és jószomszédi viszonyok mennek tönkre a politika által gerjesztett, hisztérikus légkörben.”

Visszalépése további okaként Véghelyi Balázs az őt ért folyamatos támadásokat jelölte meg. Mint írja, telefonon többször is megfenyegették, internetes rágalmakat zúdítottak rá, sőt, a neki ajánlószelvényeket gyűjtőket is atrocitások érték.

"Én kizárólag azokat az értékeket tudom hitelesen képviselni, amelyeket eddigi megnyilatkozásaimban és könyveimben közzétettem. A választási kampány során is ezekhez ragaszkodtam, de (...) a háborúban hallgatnak a múzsák” - fogalmaz közleményében Véghelyi Balázs.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását