2024. május 12. - Pongrác

Havazás: eddig 74-szer riasztották a tűzoltókat

Összesen 74 riasztást kaptak a tűzoltók a havazás miatt az országban pénteken nulla órától délig - közölte Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) sajtóügyeletese az MTI-vel.
2010. február 12. péntek 13:40 - HírExtra
Tájékoztatása szerint a legtöbb riasztást Fejér, Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyéből kapták. A leginkább árokba csúszott autókon kellett segíteni, de a jégcsapok leverése miatt is sokszor riasztották a tűzoltókat.

Mint mondta, a havazással összefüggésben sérülést csak két megyéből jelentettek: Veszprém megyében egy, Fejér megyében pedig két ember könnyebben megsérült.
Kis-Guczi Péter beszámolt arról is, hogy nemcsak személygépkocsiknak, hanem egy hókotrónak és egy autóbusznak is segítséget kellett nyújtaniuk a tűzoltóknak.

Az ügyeletes figyelmeztetése szerint több helyen is jegesek az utak az országban; különösen kell vigyázni például Páty és Budakeszi között. Egyébként nincsenek a havazás miatt elzárt települések az országban - tette hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását