2024. május 3. - Tímea, Irma

Fidesz: Mesterházy megsértette az orvosokat

A Fidesz szerint Mesterházy Attila megsértette az orvosokat, az elkötelezettségüket kétségbe vonta, amikor egy fórumon azt a kérdést fogalmazta meg, hogy rábízhatja-e magát egy közismerten baloldali beteg egy jobboldali gondolkodású orvosra.
2010. február 7. vasárnap 12:32 - HírExtra
Ez a kijelentés árt az orvos-beteg kapcsolatnak és a betegellátást is veszélyezteti - jelentette ki Pesti Imre, a Fidesz szakpolitikusa vasárnap sajtótájékoztatón, Budapesten.
E "szerencsétlen" kijelentés csak "a bizalmi kapcsolatok szétverésére" jó - tette hozzá.
Azokat az orvosokat sértették meg, akik csökkenő források mellett is biztosítják a betegellátást, akik a megnövekedő terhelés mellett végzik a munkájukat - mondta a Fidesz szakpolitikusa.

Pesti Imre szerint az MSZP "eddig is számos alkalommal indított támadást az egészségügy ellen", de Mesterházy Attila kijelentése olyan mélypont, amelyet eddig nem tapasztaltak.
Szerinte a szocialisták miniszterelnök-jelöltje alkalmatlanná vált az emberek bizalmára és arra kéri az MSZP-t, hogy határolódjanak el Mesterházy Attila kijelentésétől.

Hozzátette: szeretnék, ha a gyűlöletkeltés politikája befejeződne és nem "mérgeznék" a magyar politikai közéletet "Gyurcsány-klónok".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását