2024. április 29. - Péter

Orbán Viktor "láthatatlan" barátai

Veszélyes világnak tartja a Facebook-ot Orbán Viktor, ám a technikai lemaradástól úgy tűnik, jobban fél, mint virtuális közegtől.
2010. január 27. szerda 10:36 - HírExtra
„Isten hozta a XXI. században, elnök úr!” – írtuk tegnap, hiszen Orbán Viktor, aki eddig a mobilján se igen csevegett, hétfőn úgy döntött, elég a kőkorszakból és csatlakozik az egyik legnépszerűbb közösségi oldalnak számító Facebook-hoz.

Nos, annyi már két nap távlatából kijelenthető: Orbán sikerrel mutatkozott be a virtuális világban. Mára több mint ezer „láthatatlan” baráttal gazdagodott, s ebben az is szerepet játszott, hogy a politikusnak itt nem csak üzenni lehet, hanem dalokat, képeket is küldeni.

„Néhány volt osztálytársam is írt, aminek külön örültem, de rajtuk kívül rengetegen kívántak szerencsét és erőt nekem. Jólesett az internetezők biztatása. Ezt az oldalt remek kapcsolatépítő lehetőségnek tartom, örülök, hogy regisztráltam. Korábban idegenkedtem az efféle kapcsolatoktól, mert jobban szeretem a személyes találkozókat, látni annak az arcát, akihez beszélek. De be kell látnom, hogy egy kattintással több emberhez eljuthatok, mint egy nagygyűlésen” – mondta az elnök úr.

Orbán szerint azonban veszélyeket is rejt a Facebook, mert észre sem veszi az ember, és elmegy az ideje a közösségi oldal böngészésével. Úgy véli, nagy önuralom kell a használatához. Saját bőrén tapasztalta ezt, hiszen állítása szerint annyira belefeledkezett, hogy két nap alatt több órát is eltöltött az internetes portál előtt. De jól tudja, hogy ez a virtuális világ is a jövő része. Orbán nem akar lemaradni: azt mondta, nagyra becsüli a múlt értékeit, de akinek tervei vannak, annak nyitottnak kell lennie.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását