2024. május 4. - Mónika, Flórián

Az üdülési alapítvány pénzügyi titkai

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány televíziókkal kötött szerződései üzleti titkot képeznek, így azokat nem lehet nyilvánosságra hozni - közölte az alapítvány kuratóriumi elnöke. Karácsony Mihály azt követően nyilatkozott, hogy a Magyar Nemzet szombati számában két olyan dokumentumról írt, amelyeknek a célja a lap szerint az, hogy a televíziók reklámozzák az üdülési csekket.
2010. január 23. szombat 21:48 - HírExtra
A kuratóriumi elnök felhívta a figyelmet, hogy "a Magyar Nemzet birtokába illegálisan került dokumentum üzleti titkot képez, amelynek jogosulatlan megszerzése, felhasználása vagy nyilvánosságra hozatala bűntett, amely három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő a büntető törvénykönyv 300. paragrafusa alapján".

Karácsony Mihály közölte, a Magyar Nemzet írása "több tárgyi valótlanságot és politikailag elfogult minősítést tartalmaz".

Megfogalmazása szerint az említett cikket átvevő, és ugyancsak nyilvánosságra hozó média is bűntársnak minősül, mert úgy közölték le az írást, hogy nem győződtek meg annak valóságtartalmáról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását