2024. május 14. - Bonifác

Az 5 legfantasztikusabb videoklip!

Naponta látunk a televízióban különféle zenei klipeket, melyeknek a minősége és mondanivalója igen széles skálán mozog. Jelen írás öt olyan videoklippel ismerteti meg az olvasót, amelyeket akár joggal nevezhetünk a világ legnagyszerűbb videoklipjeinek.
2010. január 9. szombat 08:59 - Győry S. József

Guns N’ Roses: November Rain


Ez a videoklip szintén egy remekmű. Az 1992-ben forgatott darab költségei nagyjából 1,5 millió dollárra rúgnak, ám ha hozzátesszük azt, hogy a forgatáshoz felépítettek két komplett kápolnát, akkor már érthető ez a hatalmas összeg. A menyasszony szerepét Stephanie Seymur, Axl Rose énekesnek a barátnője játszotta, és csak az általa viselt menyasszonyi ruha nyolcezer dollárba került. A gigantikus videót az MTV a legjobb 90-es évekbeli klipek kategóriába is beválasztotta, mi több: dobogós helyezést ért el. Itt tekinthetik meg a videót.

Metallica: Until It Sleeps


A világ legismertebb együttese 2010. május 14-én ad koncertet a Puskás Ferenc Stadionban, és habár nem vagyunk jósok, a teltházat garantálni tudjuk. Jelen video az 1996-os Load album negyedik számához készült, amit a 15. századi Németalföld legnagyobb festőjének, Hieronymus Boschnak a festményei ihlettek meg. Itt tekinthetik meg a klipet, ami az MTV 1996-os díjkiosztóján rock kategóriában győzedelmeskedni tudott.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását