2024. április 29. - Péter

Úton a "nemzet babája"

Krisztián ment, Axel jött, az eredmény pedig: egy két hónapos magzat, melyet a "tulajdonos" színészszépség mellett az egész ország lélegzetvisszafojtva vár.
2010. január 6. szerda 12:06 - HírExtra
Két hónap. A Bors már azt is kiszámolta, hogy körülbelül ennyi idő telhetett el Oszter Alexandra Berki Krisztián Fradi-vezérrel való jegyességének felbontása, és új kedvesétől származó magzatának fogantatása között. A bulvármédia kitüntetett figyelméből arra következtetni, Alexandra gyermeke az egész „nemzet babája” lesz.

Hisz a bulvár egy leütést nem ír olyasmiről, ami az embereket hidegen hagyja, így rögtönzött közvélemény-kutatás hiányában is borítékolható: ma már Alexandra domborodó pocakjára kíváncsi mindenki, és persze arra a szerencsés férfira, aki rabul ejtette a csinos Oszter-lány szívét.

A Bors például egy internetes közösségi portálon bukkant a művészcsalád friss fotójára. A képeken jól látszik a kismama gömbölyödő pocakja és szerelme, Axel is. A majd’ két méter magas, tipikus ír férfi leendő anyósa, Failoni Donatella szerint tökéletes apa lesz.

„A férjem és én is maximálisan elégedettek vagyunk a lányom választottjával. Annyira különleges ember! Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű papája lesz a kis unokánknak” – mondta a leendő nagymama, aki szűkszavúan nyilatkozott lánya és az ír természetfotós kapcsolatáról.

„ A karácsonyt mindannyian Írországban töltöttük Axel édesanyjánál. Nagyon jól éreztük magunkat. Alexandra nem jött haza. A barátja mellett maradt. Vele szeretném megbeszélni, hogy mit osztunk meg a sajtóval, és mit nem” – mesélte Failoni Donatella, aki még azt is elárulta, hogy az immár multikulti famíliával rendelkező Oszter-lány várhatóan a magyar fővárosban hozza világra kisfiát…

…hm, vajon melyik budapesti klinikába tervezik a szülést? Na jó, befejezni most már…
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását