2024. április 25. - Márk

Az Év Települése: Hódemzővásárhely

Hódmezővásárhely nyerte el Az Év Települése címet a Magyar Televízió Főtér című műsora által meghirdetett versenyen, így a város 2010-ben a nemzeti turisztikai marketingszervezet kiemelt promóciós együttműködését élvezheti.
2009. december 22. kedd 21:12 - HírExtra
A Magyar Turizmus Zrt. Dél-Alföldi Regionális Marketing Igazgatósága már eddig is szorosan együttműködött Hódmezővásárhely városával a település gazdag turisztikai kínálatának népszerűsítése érdekében. Következő évben azonban még nagyobb figyelmet kíván szentelni a szervezet a városnak - tudatta az MTI-vel a Magyar Turizmus Zrt (MT).
A promóciós együttműködés nem pénzbeli támogatást jelent, hanem az MT meglévő kommunikációs csatornáinak a felhasználását a nyertes város turisztikai kínálatának, programjainak, eseményeinek népszerűsítésére.

Ennek keretében a Magyar Televízióban naponta jelentkező turisztikai programajánló folyamatosan hírt ad a Hódmezővásárhelyen zajló eseményekről, programokról. Megjelenést biztosítanak a többek között országos terjesztésű lapok mellékleteként havonta megjelenő Itthon otthon van című turisztikai mellékletben, az MT központi (www.itthon.hu, www.hungary.com) és külképviseleti honlapjain és az érintett régió weblapján, belföldi turisztikai vásárokon, illetve egy külföldi vásáron is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását