2024. május 22. - Júlia, Rita

Többmilliós cigarettafogás

Több mint 20 millió forint értékű cigarettát találtak egy kamionban a vám- és pénzügyőrség járőrei Gárdonyban hétfőn hajnalban - közölte a vám- és pénzügyőrség közép-dunántúli regionális parancsnokának bűnügyi helyettese hétfőn az MTI-vel.
2009. december 14. hétfő 09:41 - HírExtra
A vám- és pénzügyőrség járőrei vasárnapról hétfőre virradóra a 7-es főúton tartottak ellenőrzést, s éjjel egy órakor Gárdony belterületén állítottak meg egy magyar rendszámú kamiont - mondta el Rozs Viktor pénzügyőr őrnagy.

A felderítés részleteiről a bűnügyi helyettes kifejtette: a kamion a menetokmányok szerint üres raklapokat szállított Magyarországról Olaszországba. Amikor a járőrök átvizsgálták a jármű pótkocsiját, megállapították, hogy a belsejében mért terület kisebb, mint a külső érték.

A raktérbe lépve kiderült, hogy az két részből állt: a sofőrfülke mögötti részt ponyvával leválasztották. E területen a járőrök dobozokban összesen 4.168 karton, magyar adójegy nélküli, ukrán adójegyes, elsősorban Angliában közkedvelt márkájú cigarettát találtak.

Az elkövetési érték több mint 20 millió forint - közölte a bűnügyi parancsnokhelyettes. Hozzátette: a két magyar állampolgárságú sofőrt előállították, kihallgatásuk jelenleg is tart Székesfehérváron.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását