2024. április 28. - Valéria

Benkő: nem vagyok udvaribolond!

A tabukat döntögető lantművész egy éjszakai klubban furcsa módon nem akart tabukat döntögetni.
2009. december 11. péntek 09:20 - HírExtra
Dulakodásba keveredett egy gyönyörű testű sztriptíztáncosnővel Benkő Dániel. A magát nagy szívtiprónak és a női nem feltétlen csodálójának tartó Benkő, egy éjszakai klubba kapott meghívást. Ő vendégként gondolt magára, ám a ledér öltözetű táncoslány szerette volna, ha bevonni saját produkciójába.

Benkő ezt erősen zokon vette és tengelyt akasztott a lánnyal. A helyzet dulakodásig fajult.

„Meghívtak a chippendale klub megnyitójára, amire igent mondtam, mert szeretem a szép férfi testeket, hiszen az enyém is az. Egy rövidke táncbemutató után a műsorvezető színpadra szólított, s mivel nem vagyok semmi jónak az elrontója, tisztelettel eleget tettem a felkérésnek. A színpad szélén álldogálva szembesültem azzal, hogy egy ledér öltözetű hölgy be akar vonni az előadásába. Ebből alakult ki végül a konfliktus, mert nekem eszem ágában sem volt szerepelni egy sztriptíztáncosnő produkciójában” – magyarázta Benkő a Borsnak.

„Én szórakozni mentem oda, nem dolgozni. Húztuk-vontuk egymást a lánnyal, de nem hagytam magam, mivel nem vagyok kapható olcsó szexuális jelenetekre. Rájöttem, hogy nem vendégként tekintettek ott rám, hanem látványosságként, ez pedig nem volt tisztességes dolog, ezért azonnal elviharzottam a helyszínről. Imádom a bolygónk összes nőjét, de szigorúan én döntöm el, hogy kivel, hol és mit engedek meg magamnak. Különben is most vőlegény vagyok, nem pedig udvaribolond!” – szögezte le a bugyiban matatás nagymestere.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását