2024. május 19. - Ivó, Milán

Varga Viktor ecsetet ragadott

A Csillag születik tehetségkutatójából kiesett Varga Viktor festészeti tehetségét is megvillantotta. Hernádi Judit azonban úgy véli, ecset helyett inkább a mikrofont fogja az énekes.
2009. december 9. szerda 15:02 - HírExtra
A tehetségkutató műsor középdöntőjéből két hete kiesett kiscsillag festményeiből nyílt kiállítás a Bazilika szomszédságában. A huszonkét éves énekes a zsűri tagjait is megörökítette. A hobbifestő galériája meglepően sikeres volt, bár ez alighanem a Csillag születikben kivívott népszerűségének köszönhető.

„Nem gondoltam, hogy már a kiállítás megnyitójára ilyen sokan kíváncsiak lesznek” – mondta a modellkedéssel is kacérkodó Viktor. – „Óriási öröm, hogy még Fáy Miklós és Hernádi Judit is tiszteletét tette. A kiesésem utáni időszakban festettem le a zsűritagokat. Egy-egy képpel nagyjából hét órát foglalkoztam, ezért Oroszlán Szonja és Stohl András portréjára már nem maradt időm, mivel nem akartam túlhajszolni magam” – beszélt az alkotás kulisszatitkairól a kreatív énekes, akinek művei máris számos érdeklődő figyelmét felkeltették.

„Hatalmas kő esett le a szívemről a megnyitó után. Máris akadnak érdeklődők, de a képek sorsáról a menedzserem dönt, ő tárgyal az árukról is. Persze ez számomra nem elsősorban pénzkereset, hanem egy kifejezési forma, inkább énekesnek vallom magam” – árulta el az ifjú tehetség, aki a Csillag születik gyönyörű műsorvezetőnőjét is vászonba foglalta.

„Nagyon meglepett, ugyanakkor tetszett is a többiekről és a rólam készült festmény is. Viktort nagyon tehetséges művésznek tartom, a képein egyértelműen felismerhetőek a stílusjegyei. Már megígérte, hogy a kiállítás vége után nekem ajándékozza a portrémat, amelyet előkelő helyre teszek ki az otthonomban” – magyarázta Ördög Nóri.

Hernádi Judit is élvezte a megnyitót, ám őt kevésbé nyűgözte le a békéscsabai csillag festészetben megmutatkozó tálentuma.

„Helyes, aranyos fiú, de azt tanácsolom neki, hogy inkább énekeljen...” – nyilatkozta a vonzó keblű művésznő.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását