2023. március 22. - Beáta, Izolda

Potter-nap a tévében

Napjaink legnépszerűbb varázslója, Harry Potter lesz a főszereplője a mozicsatorna november 17-i adásának, ugyanis reklámmegszakítások nélkül, egymás után vetítik le a sorozat négy részét.
2007. október 17. szerda 12:30 - Hírextra

A maratoni vetítés délelőtt 10 óra 50 perckor kezdődik a Harry Potter és a bölcsek köve című filmmel, amelyet 13 óra 20-kor a Harry Potter és a titkok kamrája, 16 órakor a Harry Potter és az azkabani fogoly, majd zárásként 18 óra 20 perckor a Harry Potter és a Tűz serlege követ - olvasható az HBO közleményében.

A Harry Potter és a Főnix rendje című filmet, amely az ötödik a Potter-könyvek filmes feldolgozásai közül, idén nyáron vetítették a magyar mozikban.

Ugyancsak nyáron került forgalomba a példátlan sikerű Harry Potter-regényfolyam hetedik, befejező része, amely tíz évvel az első epizód után jelent meg. A Harry Potter and the Deathly Hallows (Harry Potter és a Halálos szentek) angol nyelvű kiadását a világ 93 országában kezdték el árusítani ugyanabban a pillanatban. A sorozat minden létező irodalmi rekordot megdöntött, a korábbi hat kötet összesen 325 millió példányban kelt el.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását