2024. április 28. - Valéria

Benkő tabuk nélkül!

Benkő Dániel olyan személyiség, akit senkinek nem kell bemutatni: évtizedek óta a köztudatban van. Lantművészként kezdte, gitárművészként folytatta, és tehetségének köszönhetően hamar ismeretséget szerzett az egész világon.
2009. december 5. szombat 14:03 - Gedeon Bea
Szeretném ha az emberek jól éreznék magukat!

- Miért vállalta el a showman szerepét?


- Két dolog van: egyszer Benkő Dániel, egyszer pedig jött az RTL Klub valóság showja, ez a kettő pedig egy pontban találkozott. A műsorban szórakoztató emberre volt szükség, ezért a választás rám esett. Szeretném ha az emberek jó éreznék magukat, amikor a műsort nézik és én szórakoztatni akarom őket! Szerintem bármelyik férfi örülne, ha egyszerre tizenhat angyalka keresné egész nap a kegyeit: igen, angyalkáknak hívom őket, mert a maga nemében mindegyik egy tünemény! Úgy gondoltam, most vagy soha! Persze nem biztos, hogy a műsorban megtalálom az Igazit, de most kinyíltak olyan csatornák, amelyek nagyon is segíthetnek nekem ebben. Ráadásul nem csak én szeretném ezt, hanem a másik oldal is kapott egy lehetőséget és a hölgyek, akik a műsorba jelentkeztek, éltek ezzel a lehetőséggel.

-Úgy véli, egy ilyen típusú valóságshowban, mint az öné, csakugyan megtalálhatja élete párját? Nem gondolja, hogy ehhez intimebb környezetre volna szükség?


- Számomra nincsenek tabuk és nem zavarnak a kamerák sem. Kaptam egy lehetőséget, hogy olyan hölgyekkel találkozzam, akikkel egyébként nem valószínű, hogy az életben összefutnék. Ezért is szeretném élvezni minden egyes pillanatát. Én egész életemben a nőt kerestem! A mai társadalomban az ember elveszíti önmagát és az értékeit: lett belőlünk „lantművész”, „politikus”, „vezérigazgató asszony”, vagyis nem azok vagyunk, akik igazából két lábú, két kezű Isten gyermekei. Én az elmúlt időszakban ezeket mind eldobtam magamtól, és kezdtem tisztán látni a helyemet a világban. Most úgy tűnik, sikerült visszatalálnom önmagamhoz, ezzel pedig esélyem van arra, hogy a hozzám tartozó nőt is megtaláljam.

 Itt én is az átverés tárgyává válhatok: ez teljesen nyilvánvaló

-Mit gondol, ön miatt jelentkezett ez a sok hölgy, vagy a szereplési vágy hajtotta őket?

-Úgy gondolom, egy férfit a nők ha akarnak, át tudnak verni, ilyen szempontból tehát mellékes, hogy mi motiválta őket. Itt én is az átverés tárgyává válhatok, ez teljesen nyilvánvaló. Az a feladatom, hogy észrevegyem azt, aki nem való a műsorba. Ilyen volt például Kata, akit nagyon csíptem, de nyilvánvalóvá vált számomra, hogy nem engem akart, hanem egyfajta nyilvánosságot rajtam keresztül. Engem nem zavarna az sem, ha ugródeszkának tekintenének, de ez esetben szeretném ha olyan tenné, aki közben a párommá válik és kialakul köztünk a mély vonzalom.

A végső döntés az utolsó métereken dől el

-Van már, akiről azt gondolja, hogy befutó lesz és elnyeri a szívét?

- Van! De a végső döntés az utolsó „métereken” fog eldőlni, az akkor rám törő érzések lesznek azok, amelyek a döntésemet befolyásolni fogják. A kiszavazás előtt percekben sem tudom előre soha, ki fog menni, ki fog maradni.

-Nem tart-e attól, hogy ez a sok intim kitárulkozás árt a zeneművész mivoltának és esetleg olyanok fordulnak el öntől, akik korábban elismerték a tehetségét?

- Abszolút nem érdekel Benkő Dániel lantművész értéke, jobban gitározom, mint valaha és végre tudok adni a zenémmel valamit. Az elmúlt negyven év alatt 100 országban, 4200 koncertet adtam, 82 albumon szerepeltem és ez mind semmi ahhoz képest, ahogy most állok hozzá a zenéléshez. Mert ez a kitárulkozási vágy, ami egy ideje belém költözött, a zenémben is megmutatkozik, és nem érdekel ha valaki kiábrándul belőlem, hiszen ha csak mint zenész érdeklem őt, hallgassa a zenémet és ne a személyemmel foglalkozzon.

-Reggeltől-estig ott van a forgatás helyszínén a villában: nem fárasztó ez?

- Az egész napot a lányokkal töltöm és ez egyáltalán nem fáraszt! Az a férfi akinek fárasztó a nők között lenni, hagyja abba a férfiúi minőségét. Lehet imádni a nőt úgy ahogy van, és annyit amennyi van, ez mind ajándék a férfiaknak az élettől.

-Ha valamelyik hölgy kamera előtt hajlandó volna szexelni, Benkő Dániel is bevállalná?


- Számomra nincs tabu! Mi ezzel a probléma hogy egy nőt meg kell ölelni és egymásba kell fonódni? Ha van kamera, ha nincs, számomra ez nem érdekes, ez nem pornó, ez szerelem!

Egy kapcsolat derűjét élvezni kell


-Régebben azt nyilatkozta, nehéz önnel együtt élni. Nem félti ettől a hölgyeket?

- Viccnek szántam, de valóban nehéz, mert egy ilyen pasi mint én, aki ennyire nyitott az életre, megvan az intelligenciája és a humorérzéke ahhoz hogy mindent élvezni tudjon és boldoggá váljon, hát az időnként megijesztheti a környezetét a vakmerőségével. Az együttélésnek két fontos kritériuma van: humorérzék és önirónia. Az RTL Klub most csináltatta meg velem az intelligencia tesztemet: nagyon magas azaz 130-as IQ-m van! Hát mit csináljak? Ez van! Úgy gondolom egy kapcsolat derűjét élvezni kell, nevetni és nem pedig a nyűgjét látni. Ne érdekeljen minket a múlt nyavalyája és a jövő reménysége, az adott pillanatot élvezzük inkább, amiben benne vagyunk! Ezek a gyönyörű hölgyek megérezték a velem való kapcsolatban, hogy boldognak kell lenni és akkor tudunk igazán egymásra hangolódni.

Számomra nem ideál, hanem hús-vér nő van!

-A hölgyek között vannak rivalizálások, számukra nem teljesen felhőtlen az együttlét...

- Egymással igen, de velem nem! Ezeket a problémákat meg tudják oldani egymás között.

-Van Benkő Dánielnek ideálja?

- Számomra nem ideál, hanem hús-vér nő van! Az ideális nő egyenlő azzal a nővel, aki sosem született meg és sosem fog megszületni. Nem kell mindenkivel együtt élni és nem kell mindenkinek a nyakába ugrani, de elfogadni úgy kell, ahogy van, ez teljesen nyilvánvaló. Ki lehet gondolni az ideális nőt, ám ez csak virtuális képzelgés, ettől még az ideális nőt nem fogom megtalálni.

-Nehéz önt meghódítani?

- Szerintem engem nem nehéz meghódítani, nehezebb velem együtt élni, mert én nem akarok mindig a nővel együtt lenni, én önmagammal is szeretek foglalkozni, gitározgatni, az állataimmal lenni, sétálni, jógázni, imádkozni, meditálni: az életem kilencven százalékát az önmagammal eltöltött idő teszi ki.

-Jó pasinak tartja magát?

- Mivel túlzottan is nagy önbizalmam van, kíméletből nem akarok erre a kérdésre válaszolni… A lányok válaszoljanak erre a kérdésre, döntsenek erről ők!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását