2024. május 2. - Zsigmond

A Fidesz, és az ő idézetei

A Fidesz ismét szocialista politikusoktól származó idézetekkel reagált Szabó Zoltán MSZP-s országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján elhangzottakra.
2009. november 29. vasárnap 19:55 - HírExtra
Szabó Zoltán arról beszélt vasárnapi fővárosi sajtótájékoztatóján, hogy kirívóan magas végkielégítéssel szüntette meg a helyi jegyző munkaviszonyát, és lakosonként a kormánynál nagyságrendekkel többet költ propagandára Szigetszentmiklós fideszes vezetésű önkormányzata, amely két kézzel szórja a közpénzt.

Az MSZP Így kormányoztok ti! című sajtótájékoztató-sorozatának 20. részében a politikus emlékeztetett arra, hogy járulékokkal együtt 11,5 millió forintba került Szigetszentmiklósnak a jegyző munkaviszonyának közös megegyezéssel történő, azonnali hatályú megszüntetése, holott a köztisztviselők jogállásáról szóló törvény értelmében ilyen esetben a távozó köztisztviselő nem tarthat igényt végkielégítésre vagy felmondási idő alatt járó illetményre.

A Fidesz közleményében mások mellett Lendvai Ildikó MSZP-elnöktől idézett, akit korábban azt mondta, "nem akarjuk az SZDSZ nyakába varrni a BKV által szimbolizált gondokat, ami eddig történt a fővárosban, az közös felelősség". Emlékeztetett a Fidesz Karsai József szocialista képviselő egyik mondatára is, aki szintén korábban úgy fogalmazott: "Balatonőszöd óta jobban hazudunk". Az ellenzéki párt idézte a szintén szocialista képviselő Tóth Károly egyik mondatát, miszerint: "tiszta szívből utálom a korrupciót, mert ráment az MSZP".



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását