2024. március 29. - Auguszta

Claudia Schiffer saját divatmárkára vágyik

Saját divatmárkára vágyik Claudia Schiffer, miután a legnagyobb divatcégeknek kölcsönözte arcát több mint két évtizeden át.
2009. november 19. csütörtök 07:06 - HírExtra
Tervei közt kasmírpulóverek és táskák is szerepelnek.

"Most már szívesen útjára indítanám a saját márkámat" - mondta Berlinben egy luxussal foglalkozó konferencián. A világhírű modell már partnereket keres az üzlet beindításához. Értésre adta, hogy üzlettársainak nem feltétlenül kell Németországból érkezniük.
A konferencián az is kiderült, hogy a modell az egész világon meg akar jelenni saját márkájával. "Olyan vonalat szeretnék, amely időtlen, klasszikus és érzékeny a divatra" - fogalmazott a német híresség.

Schiffer arról is beszélt, hogy a neve alatt forgalmazott termékeknek tükrözniük kell személyiségét. "A vásárlók nem hülyék, megérzik, ha nem hiszel a termékedben - magyarázta. - Valamit kezdeni akarok a kasmírral, ez az az anyag, amelyet magam is állandóan viselek. Barátságos áron, de olyasvalamit tervezek létrehozni, amely kicsit több a divatnál. Valami klasszikust..."

Saját divatvonala elindítása mellett azonban a világ egyik legismertebb arca modellkarrierjéről sem kíván lemondani, addig akarja folytatni, amíg csak lehetséges.
Claudia Schiffer a nyolcvanas évek második felében kezdte pályafutását, nevéhez számos híres divatkampány kötődik. Mint fogalmazott, hírneve ellenére máig visszahúzódó természet maradt. "Eleinte nehéz velem, de amint barátokká váltunk, hosszú ideig azok maradunk. Hűséges típus vagyok" - mondta magáról a 39 éves Schiffer, aki férjével és két gyerekével hosszú évek óta Angliában él.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását