2024. május 7. - Gizella

Kelemen Anna ártatlan?

Újabb pert indított S. Istvánné, akinek a Playmate már elaltatott kutyája megharapta a kezét, így nyomorékká tette. Annácska nem jelent meg a tárgyaláson, annyit üzent, hogy nem érzi magát felelősnek.
2009. november 18. szerda 10:59 - HírExtra
Kelemen Annácska már elaltatott kutyája, aki a Zeusz névre hallgatott, korábban megharapta az idős hölgy, S. Istvánné Zsuzsa néni kezét, hogy nyomorék lett. Annácskát korábban már fél év jogerős felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, - súlyos testi sértés, és a segítség elmulasztása miatt – ám az idős asszony ennyivel nem elégedett meg, újabb pert indított, kártérítést követelve.

„Nem akarok nyerészkedni, de a vagyoni és nem vagyoni károm megtérítésére igényt tartok. Három műtéten estem át, de így is három ujjam gyakorlatilag béna. Mindent leejtek, összetörök, mosogatni sem tudok, a fürdés, öltözködés is gondot okoz. Még a kiskutyámat, Töfikét is egy fiatalember viszi sétálni, mert képtelen vagyok megtartani a pórázát. Csak az ebédhozatás és bérsétáltató havi negyvenötezer forint kiadást jelent, amikor a nyugdíjam 95 ezer. „ Mondta az idős hölgy a Blikknek tegnap a bíróságon.

Zsuzsa néni a tárgyalás során felidézte a szerencsétlen baleset során történteket: „Zeusz hátulról rontott rám, éreztem, hogy hatalmas erővel leránt a karomnál fogva, és marcangol. Még jó, hogy nem ütöttem be a fejem a járdaszegélybe, és nem haltam szörnyet. Anna csak billegett a magas sarkú cipőjében, és nem fékezte meg a kutyáját, amelyik ráadásul korábban, de az esetem után is megtámadott embert. „

A Playmate ügyvédje, Beleznay Zsolt bocsánatot kért az idős nénitől, és a bírónőtől a kereset elutasítását kérte. A jogász a Blikknek elmondta, hogy az ítéletet tudomásul vették, de továbbra is kitartanak amellett, hogy Annácska nem felelős a balesetért, és annak következményeiért.

„Kelemen Anna öt éve kötött olyan háztartási biztosítást, amelyben a házi kedvenc által okozott kárt is megtérítik. Ezért is javasoltam a felperes ügyvédjének a biztosítótársaság perbe hívását.” Mondta a szőkeség ügyvédje.

Zsuzsa néni és ügyvédje szerint a történtekért egyértelműen Kelemen kisasszony, tehát a kutya gazdája a felelős. „Tételesen bizonyítjuk, hogy a kutyatámadás okaként jelentősen megromlott ügyfelem életminősége, s milyen kiadásai növekedtek meg már két éve” Mondta Szűcs A. Gábor.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását