2024. május 16. - Mózes, Botond

Molnár Gyula csak látszatpolitizál?

Felszólítják a XI. kerületi Fidesz és KDNP vezetői Molnár Gyula polgármestert, hogy hagyjon fel a látszatpolitizálással, és ne veszélyeztesse saját céljai érdekében az emberek egészségét.
2009. november 17. kedd 18:23 - HírExtra
Rétvári Bence, a kerület kereszténydemokrata országgyűlési képviselője, Kupper András a Fidesz kerületi frakcióvezetője és Schneller Domonkos kerületi elnök kedden közös állásfoglalásukban szóvá tették, hogy a napokban átadott Allee újbudai bevásárlóközpont "rohammunkában kapott meg minden engedélyt, hogy akkor nyissa meg kapuit, amikor a polgármesternek PR szempontból a legideálisabb: 11. hó 11. napján 11 óra 11 perckor".
Hozzátették: az erőltetett ünneplésnek ára volt. Néhány nappal később érkezett ugyanis a hír: a bevásárlóközpontból vasárnap 14 embert szállítottak kórházba szén-monoxid-mérgezéssel.

Az ellenzéki politikusok közleményükben azt írták, hogy a működést engedélyező és a felügyeletet ellátó önkormányzat nem tette meg a szükséges és elégséges intézkedéseket, hiszen másnap, hétfőn újabb öt személy panaszkodott mérgezéses tünetekre, és közülük hármat kórházba kellett szállítani.

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával nyomoz az ügyben.

"A XI. kerületi Fidesz és KDNP vezetői, tiltakozunk az ellen, hogy Molnár Gyula polgármester számára más emberek egészsége sem drága, ha népszerűségéről van szó" - fejtették ki a politikusok.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását