2024. június 16. - Jusztin

Az osztrákok készen állnak, a magyarok nem

Az osztrákok már készen állnak a január 19. és 31. közötti férfi kézilabda Európa-bajnokság megrendezésére, ugyanakkor a magyar válogatottnak szüksége van a még hátralévő két hónapra - hangzott el az eseményt felvezető keddi, budapesti sajtótájékoztatón.
2009. november 17. kedd 14:52 - HírExtra
Csoknyai István szövetségi kapitány kitért rá, hogy csapata a kontinensviadalra január 2-án kezdi meg a közvetlen felkészülést, melynek részeként részt vesz a január 7-től 9-ig tartó bécsújhelyi tesztversenyen.

"Nagyon kedvező, hogy már az Eb előtt megismerjük a csarnokot, a szállást, a körülményeket és igen komoly ellenfelekkel találkozhatunk az éles bevetés előtt" - mondta Csoknyai, akinek ez lesz az első nagy, komoly tornája kapitányként.
A magyarok a felvezető kupán az osztrák, a lengyel és a horvát válogatottal mérkőznek, míg az Eb-n - szintén Bécsújhelyen - a franciák, a spanyolok és a csehek lesznek a csoportriválisok.

Gerhard Hofbauer, az Osztrák Kézilabda Szövetség elnöke jelezte: jól haladnak az előkészületek, tulajdonképpen már készen állnak, s számukra is remek felmérő lesz a tesztviadal.

"Nagyon reméljük, hogy a magyar szurkolók nagy számban látogatnak el hozzánk az Európa-bajnokságra. Nemcsak a meccsek lesznek érdekesek, hanem kulturális programokkal, síelési és egyéb kikapcsolódási lehetőségekkel is várjuk a nézőket" - mondta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását