2020. július 10. - Amália

Chris Rea Budapesten

Januárban európai turnéra indul Chris Rea; a brit rockzenész 2010. február 4-én a Papp László Budapest Sportarénában is fellép.
2009. november 3. kedd 07:20 - HírExtra
A Németországban kezdődő új koncertsorozat híre meglepetést keltett, hiszen Rea 2006-os hivatalos búcsúturnéja keretében már lezárta élő fellépéseinek sorát.

A budapesti koncerten az összes Chris Rea-klasszikus elhangzik majd, de a közönség néhány újdonságra is számíthat. Valószínűleg felcsendül Rea 2009 októberében megjelent válogatásalbumának új, címadó dala, a Come So Far, Yet Still So Far To Go, mely egyúttal a mostani turné nevét is adja - tájékoztatta a Showtime Budapest hétfőn az MTI-t.

A hírek szerint az angol művész várhatóan új stúdióalbummal is megörvendezteti rajongóit, ezek felvételei 2010-ben kezdődnek.

Az 58 éves Rea még mindig 2000-ben kimutatott rákos megbetegedésének következményeitől szenved. "Még ma is napi hét injekciót kapok és 38 tablettát szedek. Ez nagyon megnehezíti, hogy zenészként dolgozzam" - vallott betegségéről nemrég.

Az olasz bevándorló apa és ír származású anya gyermekeként az angliai Middlesbrough-ban született Rea a dpa német hírügynökségnek egyébként azt mondta, hogy nem szereti saját hangját. "Ha tudnék, szívesebben énekelnék úgy, mint Sting" - árulta el.

Úgy tűnik, a rajongók mégiscsak értékelik a brit rockzenész érdes-füstös, egyben lágy hangját: Rea eddig több mint 30 millió korongot adott el világszerte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását