2024. április 28. - Valéria

Anna Nicole Smith barátja áldozatává vált

Anna Nicole Smith az ügyészség szerint gyilkosság áldozata lett. A három gyanúsított, Howard K. Stern, illetve a volt playmate két kezelőorvosa.
2009. november 3. kedd 07:26 - HírExtra
A 2007-ben meghalt örökösnő és modell halálával a bíróság volt élettársát, Howard K. Sternt, valamint két kezelőorvosát vádolja. A vád droggal és gyógyszerrel való visszaélés, illetve közvetett emberölés.

Anna Nicole Smith 2007 februárjában, egy Hollywoodi szállodában kómába esett, és a kórházba szállítást követően meghalt. A boncolás kimutatta, hogy szervezetében hihetetlenül magas mennyiségű altató, nyugtató és opiát volt megtalálható, szíve a gyógyszerek keveréke miatt állt meg.

A haláleset után vizsgálat indult az ügyben, mivel a hotel szobájában Anna Nicole Smithnek felírt nyugtatók mellett több pirulát találtak élettársa, Howard K. Stern nevén is. A nyomozás kiderítette, hogy Stern a már halálos mennyiségű szert a két lefizetett orvossal íratta fel.

- A számtalan illegális recept, a tanúvallomások és a boncolási jegyzőkönyv eredménye bőven elég bizonyítékként szolgál a vádemeléshez - nyilatkozta CNN-nek Robert Perry, a Los Angeles-i legfelsőbb bíróság bírája, aki ebben a hónapban megtartott tárgyaláson elnököl majd.

Anna Nicole Smitht kislánya, Dannielynn gyászolja, akit az óta az édesapja, Larry Birkhead fotós nevel.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását