2024. április 26. - Ervin

Eros Ramazzotti Budapesten!

Az eredetileg október 22-ére tervezett koncert, technikai okok miatt november első keddjére lett elhalasztva. A Papp László Budapest Sportarénában tehát holnap Eros Ramazzotti.
2009. november 2. hétfő 13:17 - Kovács Péter
A népszerű zenész, már három éve is elkápráztatta koncertjével a magyar közönséget. Mostani látogatása a nyáron megjelent új lemezének köszönhető. A program eredetileg október 22-én került volna megrendezésre, de technikai okok miatt el kellett tolni az időpontot.

Az előadóművész világszerte nagyon népszerű, eddig már 36 millió lemezt adott el, melyeken olasz és angol nyelven egyaránt szerepelnek dalok. Olyan nagysikerű sztárokkal énekelt már duettet, mint Cher, Tina Turner és Anastacia.

Minden bizonnyal teltházas koncertet fog adni a zenész, az új lemeznek köszönhetően, melyre a rajongók már szinte négy éve várnak. A 2006-ban Magyarországon platinalemezt kapott sztár dalaira nagy igény van, ugyanis sokan szeretik a latin gitárzenét.

A jegyárak elég borsosnak számítanak, ugyanis hétezer és huszonegyezer forint között mozognak. Aki közelről szeretné látni az olasz sztárt, annak bizony szép összeget kell kifizetnie, de a garantált buli hangulat a leghátsó sorban is elkönyvelhető.

Forrás: ShowTime/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását