2024. május 6. - Ivett, Frida

Jacko a túlvilágról válaszol

Hamarosan itt a Halloween, avagy szellemek éjszakája, és az internet korában illik online szeánszokat tartani. Legalábbis egy internetes oldal megpróbálkozik vele.
2009. október 30. péntek 12:36 - HírExtra
A halloween egy kelta hagyományokon alapuló ünnep, mely az angolszász területeken dívott eddig, ám az utóbbi években, Európában is megjelent.

A Twitter, vagyis az egyik legnépszerűbb közösségi oldal ezt a tényt meglovagolva úgy döntött, hogy Jayce Wallace médium segítségével megidézik többek között Jacko, William Shakespeare, River Phoenix, és a Nirvana legendás frontemberének, Kurt Cobainnek a szellemét.

A szeánsz online, élőben folyik majd, sikere esetén a felhasználók személyesen tehetnek fel kérdéseket az elhunyt sztároknak. A médium, Jayce Wallace korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a korábban rákban elhunyt Big Brother szereplőt, egy bizonyos Jade Goodyt megidézte az édesanyjának.

– Vannak, akik valóban képesek a közös tudatból lehívni az elhunytak válaszait. Az angol médiumot sajnos nem ismerem, így elzárkóznék a minősítésétől – mondta a Borsnak a Magyar Jósok Egyesületének elnöke, Müller Rózsa, aki maga is szívesen vállalkozna hasonlóra, ha felkérnék.

Sok sikert kívánunk a szertartáshoz, még akkor is, ha egyes források szerint Shakespeare szellemének a megidézése problémás lesz, tekintettel arra, hogy lelke ennyi idő után nem feltétlenül reinkarnálódott ismét ismét erre a síkra.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását