2024. június 15. - Jolán, Vid

Tilla a kispadon

A TV2 újabb bukott műsorával egyben Tilla is kispadra került, mivel így egyelőre műsor nélkül marad és nem is lehet tudni, mikor kerül újból képernyőre.
2009. október 29. csütörtök 09:10 - HírExtra
Újra parkolópályára kerül Till Attila. A Sztárral szemben megszűnésével a népszerű műsorvezető sorsa is kérdésessé vált, egyelőre nem tudni, mikor láthatjuk újra a képernyőn.

Till Attila azután, hogy újabb műsora bukott meg a TV2-n. A Sztárral szemben című vetélkedőből eredetileg nyolc adást tervezett a csatorna, de csak öt került képernyőre, így Tilla újra kispadra került. Nem meglepőek a történtek, a csatorna egyik legismertebb arcának ugyanis nem ez volt az első sikertelen műsora. A népszerű műsorvezetőt 2002-ben ismerhette meg az ország a Big Brother házigazdájaként.
Népszerűsége tovább nőtt a Megasztárral, nem csoda, hogy ezt újabb feladatok sora követte, csakhogy a karrier megtorpant, az újabb műsorok mindegyike megbukott.

Sem a Megatánc, sem a Sztárok a jégen, sem pedig az „Okosabb vagy, mint egy ötödikes?” nem hozta a várt sikert. Azt ugyan mindenki elismeri, hogy nem Tilla tehetett a kudarcokról, megítélését aligha javították a bukások. A Megasztár negyedik szériája és a Mr. és Mrs. sztárpárshow ugyan nem volt látványos fiaskó, de a szakmán belül is tehetségesnek tartott házigazda most együtt bukott az új „sztárverő” műsorral. Azt egyelőre nem tudni, hogy Tilla a jövőben látható lesz-e, és ha igen, milyen műsorban a TV2 képernyőjén.


„Till Attila egyelőre még a Sztárral szemben műsorvezetője, és meghatározó karaktere a csatornának. Azt, hogy kap-e új műsort, a jövő dönti el „ – mondta Magyar Rita, a TV2 szóvivője. Till Attila nem nyilatkozott, ám a Bors információi szerint egyáltalán nem ért egyet azzal, hogy máris bejelentették a műsor megszűnését, holott még két hétig látható lesz péntek esténként a televízióban.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását