2024. május 2. - Zsigmond

Előzetesben az idős nővel erőszakoskodó

Egy hónapra elrendelte a Szegedi Városi Bíróság kedden annak a román férfinak az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint megerőszakolt és kifosztott egy idős nőt október 23-án Balástyán - tájékoztatta Cseh Attila bírósági szóvivő az MTI-t.
2009. október 27. kedd 17:13 - HírExtra
A végzés indokolása szerint a gyanúsított nem rendelkezik Magyarországon tartózkodási hellyel, így a magas büntetési tétellel fenyegetett, kiemelkedő tárgyi súlyú bűncselekmények gyanúja miatt fennáll szökésének és elrejtőzésének veszélye - közölte a Csongrád Megyei Bíróság elnökhelyettese.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a fiatal román férfi október 23-án késő este egy balástyai tanyán rátörte az ajtót a 74 éves sértettre, majd megütötte az idős nőt. Az elkövető lefogta az asszonyt és közösült vele. Távozáskor pedig az áldozat táskájából magához vett kétezer forintot.

A gyanúsítottat a rendőrök - a tetthelyen vett szagminta alapján - egy kutya segítségével azonosították. A férfi kihallgatása során részben beismerte a bűncselekmény elkövetését, majd a nyomozók megtalálták nála a sértettől elvett készpénzt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását