2024. április 29. - Péter

Nagy dobásra készül Madonna

Második filmjének rendezésére készül Madonna, az 51 éves amerikai popsztár az amerikai Wallis Simpson windsori hercegnő életéről akar filmet forgatni.
2009. október 26. hétfő 07:00 - HírExtra
A Madonna által írt forgatókönyv két párhuzamos szerelmi történet szálán fut, az egyik történet a windsori herceg és hercegnő élete körül forog, a másik egy modern szerelem története körül" - közölte Liz Rosenberg, Madonna szóvivője a People című amerikai napilappal. Madonna nagyon sok háttérkutatást végzett a híres szerelmes pár életéről - tette hozzá.

Az elvált amerikai asszony, Wallis Simpson és az akkori brit uralkodó, VIII. Eduárd románca 1936-ban súlyos válságba sodorta a brit monarchiát. Simpson szerelméért a király végül lemondott a trónról és elhagyták Nagy-Britanniát. Franciaországban telepedtek le és ott éltek egészen halálukig, a windsori herceg 1972-ben, Simpson 1986-ban halt meg.

Madonna, aki sok szállal kötődik a film világához, színészként több produkcióban - Dick Tracy, Micsoda csapat, Evita - szerepelt, tavaly jelentkezett első rendezésével, a Filth and Wisdom
(Mocsok és bölcsesség) című filmjével, amelyet a Berlinalén versenyen kívül mutattak be.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását