2024. május 16. - Mózes, Botond

Élő adásban tereferél a sztárpár

Mint kiderült, a Bochkor Gábor-Várkonyi Andrea kettős pici babájukkal kiegészülő életét alaposan átrendezte, hogy a TV2 csinos műsorvezetője az esti híradóhoz került. Ám, úgy tűnik, megoldják...
2009. október 26. hétfő 08:40 - HírExtra
Mostantól a Várkonyi-Azurák duó felel a TV2 Tények című hírműsorának esti, vagyis fő kiadásának vezetéséért. Ez pedig azt jelenti, hogy alaposan átrendeződik a Bochkor Gáborral egy párt alkotó, nemrég egy kisbabával is gyarapodó sztárpáros élete.

Mert igaz ugyan, hogy a hétvégéket immár végre majd együtt tölthetik, (Várkonyi eddig ugye a hétvégi Tényekért felelt) a dolgos hétköznapokon viszont problémás helyzet állt elő: ki vigyázzon a kis Nórira?

Mint azonban kiderül, ez kellemes problémát jelent Bocsiéknak: a népszerű rádiós ugyanis örömmel vállalja két és fél éves kislányuk felügyeletét.

„Most én járok sűrűbben Nóriért a bölcsibe, délutánonként többet játszunk, esténként gyakrabban fürdetem, de Andi hazaér a fektetésre, sokszor vacsorával várom” – mesélte a Borsnak a Bumeráng műsorvezetője, aki olykor a bébiszitterrel megosztva foglalkozik a kislánnyal. – Ha bébiszitter jön, én akkor is Nórival vagyok, ha nincs délutáni elfoglaltságom, így általában hárman játszunk, vagy nézünk meséket – tette hozzá Gábor, rendkívül büszke arra, hogy szerelme elért a híradós szakma csúcsára.

Ráadásul úgy tűnik, nem csak egy irányú az elégedettség: Andi szerint kedvese igazi mintaapa, bár azt azért hozzáteszi, hogy néha talán engedékenyebb Nórival, mint kellene, amit a kislány ki is használ, szinte ő neveli édesapját, nem pedig fordítva.

„Nálunk az a felállás, hogy Gábor az, aki hagyja magát. Nóri ugrál a hasán, Gábor meg dobálja, lóbálja, igazi akcióhősként viselkedik, de ezzel együtt nagyon jól, tanítólag foglalkozik vele. Ugyanakkor velem egész máshogy viselkedik Nóri, nyugodtabb játékokat játszunk” – meséli a Tények műsorvezetője, aki nagyon megbízik bébiszittereikben. Erős bizalmi szálat építettek ki velük, így nem tartanak tőle, hogy a családi titkok kitudódnak.

A kis Nóri egyéves kora óta figyeli anyukáját a Tényekben, és hallgatja apukája hangját a rádióban, de mint a bulvárlap kiderítette, Andrea egy titkos jelrendszer segítségével mostanság inkább Gábornak üzen a képernyőn keresztül.

„Van egy rendszerünk, előfordul, hogy élő adásból jelzek Gábornak. Olyankor előre megbeszéljük, hogy most figyeljen, mert valamit mutatok. Kellenek ezek az apró üzenetek, a kis jelek, amiket olykor kitalálok. Azt azonban nem árulom el, hogy milyen jeleket szoktam használni, és azt sem, miről és miket szoktam üzenni, ez maradjon a mi titkunk” – mondta sejtelmesen Andi.

Képünk csupán illusztráció!
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását