2024. május 18. - Erik, Alexandra

Most akkor ki a korrupt?

Mások mellett MSZP-s politikusoktól származó idézetekkel reagált a Fidesz a szocialista Szabó Zoltán vasárnap tartott sajtótájékoztatójára.
2009. október 25. vasárnap 18:06 - HírExtra
Szabó Zoltán azt mondta, esztelen pazarlás, korrupciógyanús ügyek, hatalmi visszaélés, mások jogainak lábbal tiprása, bírói ítéletek semmibe vétele, gátlástalan önkény jellemzi Meggyes Tamás fideszes esztergomi polgármester kontroll nélküli hatalomgyakorlását.

A Fidesz helyettes szóvivője, Cser-Palkovics András MTI-hez eljuttatott közleménye idéz mások mellett Tóth Károly szocialista országgyűlési képviselőtől: "Tiszta szívből utálom a korrupciót, mert ráment az MSZP", vagy Szili Katalin volt házelnöktől, aki korábban azt mondta, "a szocialista párt azért veszítette el a szerethetőségét és a társadalom bizalmát, mert morálisan megkérdőjelezhető helyzetekbe került."

A Fidesz utal Lendvai Ildikónak az MSZP elnökének korábbi szavaira is, miszerint "szégyen, ha magunkon hagyjuk a bélyeget. Utálom, ha mások helyett kell szégyenkeznem, és elegem is van belőle."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását