2024. április 16. - Csongor

Katus Attila szakmát vált?

A sok munka ellenére volt egy kevéske ideje Katus Attilának, és párjának Bikalon tölteni pár napot, ahol belekóstolhattak az igazi vidéki életbe.
2009. szeptember 14. hétfő 14:09 - HírExtra
A mindig mosolygós, és nagyon izmos Katus Attila szerelmével, Ottiliával pár napra elvonultak a főváros zajától vidékre. Mindketten ott nőttek fel, így minden alkalmat megragadnak arra, hogy nyugodtabb környezetben tölthessék el a pihenésre szánt időt.

„Nagyon örültünk, amikor meghívtak minket Bikalra, meglátogatni az épülő élményparkot. Leginkább az állatok varázsoltak el bennünket. Én is kedvelem őket, de a párom egyenesen rajong értük. Mindenképpen szeretett volna lovagolni, és persze én is vele tartottam, bár kicsit félek a hatalmas állattól. Szerencsére a ló igazán szelíd volt, így nem csak „szimplán” lovagoltam, hanem egy-két figurát is csináltam a nyeregben.” – mesélte Attila a vidám nyaralásról.

Attila és a szamarak


Az aerobic bajnok most sem hazudtolta meg önmagát, de a lovaknál sokkal jobban bejöttek neki a szamarak. „A Tamás nevű albínó szamarat kedveltem meg, mert utánozhatatlan grimaszokat vágott, miközben etettem és simogattam. Oti pedig Maja szamárral barátkozott össze; még puszit is adott neki, sőt a szamár annyira lelkes volt, hogy szájába vette Oti kezét, csupán szeretetből.” – lelkendezett Attila.

Mindketten a természet és a természetesség hívei, ezért örülnek, ha vidékre utazhatnak. Bár idejük most annyira nem engedi meg ezt a fajta szórakozást, ugyanis Attila nagy dobásra készül. Hamarosan megjelenik első aerobic DVD-je, és egy életmód könyve is. Ezek miatt most sokat kell a fővárosban tartózkodnia, persze ezt egy csöppet sem bánja, hiszen karriere nagyon jó úton halad.

Lehet, hogy szakmát vált?

Ennek ellenére jól esett neki ez a váratlan meghívás, rengeteg élménnyel gazdagodott a pár nap alatt, és sokat pihent is. A bikali Élménybirtokon Attila a lovaglás és az állatsimogatás mellett belekóstolt a reneszánsz kori mesterségekbe is. A faesztergálás teljesen magával ragadta, olyannyira, hogy beállt a mester mellé, és végül egy fatálat is készített.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását