2024. június 1. - Tünde

Híresek és betegek

Legyen szó egy hétköznapi emberről, vagy egy igazán ismert sztárról, mindenkinek lehetnek problémái a magánéletében. Alábbi cikkből megtudhatjuk, hogy melyik külföldi celeb milyen betegséggel küzd.
2009. október 24. szombat 17:05 - Győry S. József

Anorexiások

Angelina Jolie: A színésznő és Brad Pitt között nincs minden éppen rendben, ahogy az a fentiekből kiderült. Férje alkoholba fojtja bánatát, míg felesége ismételten nem eszik.

- Angelina ismét csak keveset eszik, ami biztos jele annak, hogy bajban van a kapcsolatuk. Csupa csont és bőr, betegnek tűnik. Brad próbálja rábeszélni az evésre, de nem sok sikerrel. Azt mondta, Angie nem hallgat rá, pedig már alig 46 kiló. Lassan kezdi feladni a próbálkozást, mert teljesen értelmetlennek tartja – közölte a pár egyik közös ismerőse.

Angelinát megviselheti még továbbá a humanitárius munkája, melybe minden erejét, idejét beleöli. De ha nem eszik, nem fog tudni hosszú ideig másokon segíteni. Bár egyesek úgy gondolják, hogy önsanyargatása egyfajta bizarr szolidaritás a megannyi éhezővel, akit karitatív munkája során látott…

Az Olsen ikrek: Az egykori aranyos, csöpp lánykák felcseperedtek, és a filmezés helyett a divatvilágot célozták meg, hiszen egy hatalmas divatcég tulajdonosai. Ugyan mindketten aggasztó állapotban vannak, de Mary-Kate külseje egyenesen tragikus. Volt barátjával, David Katzenberggel még 2006-ban azután szakítottak, miután a lány anorexia miatt rehabilitációs központba került. "Túl sok volt a hajtás, egyszerre több dolgot is kellett csinálni" – magyarázta a barnábbik Olsen iker a bizonyítványát. Ám hiába mentegetőzik. Állapota egyre rosszabb, testsúlya immár mindössze 38 kiló. A végén még elfogy.

Kleptománok

Winona Ryder: Vajon mi vehet rá egy ismert hollywoodi sztárt, hogy lopjon? Egyszerű megélhetési bűnöző lenne? Erősen kétlem. Az ilyen személyek pusztán egy betegségben szenvednek, melyet kleptomániának hívnak, és ez nem más, mint az állandó lopási kényszer, pusztán az izgalom végett. Ilyen Winova Ryder színésznő is, akit számtalan alkalommal értek tetten lopással. A hölgyike leginkább ruhatolvajlásra szakosodott, akinek egyértelműen csakis márkás ruhák férnek bele a profiljába. A kisasszony levágta a próbafülkében a ruhákról a kódot, ám pechjére a füstérzékelőkben kamerák voltak. 3 év próbaidőt kapott, 3700 dolláros büntetést, 6300 dolláros kártérítést, és 480 óra közmunkát. Valószínű, hogy sajnos hallani fogunk még róla ezen témában, hiszen ez a betegség sajnos nem egy egyszerű nátha, ami elmúlik.

Charlize Theron: A szépséges, Oscar-díjas szöszke színésznő is jeleskedik ezen a téren, de ő nem feltétlenül az a klasszikus eset, mint mondjuk kolleganője, Ryder művésznő. Saját bevallása szerint kiváló bolti szarka – szeretnénk gratulálni neki –, de csak akkor lopott, amikor rá volt kényszerülve. Ma biztosan nem szorul rá, de karriere elején előfordult, hogy nem volt pénze a legalapvetőbb élelmiszerekre, és ezeket tulajdonította el.

Tehát ne érezzük kínosnak azt, ha szenvedélybetegek vagyunk. Mint láthattuk, nem csak minket, hétköznapi halandókat érint a dolog, ismert sztárokat is. Viszont ami a legfontosabb, ne felejtsünk el segítséget kérni. Persze akinek nem inge, ne vegye magára.


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását