2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Csúnyán elbántak Farkasházyékkal - képekkel!

Palcsó Tomi, Katus Attila, Beleznay Endre, és a titkos fegyver, Farkasházy Tivadar is kevésnek bizonyult női lábtenisz válogatottunk profi tagjai ellen. Íme, a nagy verés részletei – képekkel!
2009. október 21. szerda 14:29 - Gedei Szilárd
Amint azt néhány nappal ezelőtt a HírExtra megjósolta, a celebeknek esélye sem volt a női lábtenisz válogatott tagjai ellen a kedden rendezett tornán.

Mint ismeretes, női lábtenisz válogatottunk a hétvégi Európa-bajnokságra készülve csapott össze hazai celebekkel, csakhogy a fociban még vállalható teljesítménnyel kirukkoló médiásoknak esélyük sem volt a lábteniszes csajok ellen.



„Kitartóan küzdöttünk, de sajnos bebizonyosodott, amit gondoltunk: a lányok hideg nyomába sem érhetünk. Sajnos nekem nem ment túl jól a játék, mert kicsit fáradt voltam, és nem kaptam el igazán a ritmust, de ez nem keserít el. Legközelebb újra kihívjuk a lányokat, hátha akkor jobban belerázódunk” – mondta az OTP Lábtenisz VIP Torna után Müller Attila, a Cool TV műsorvezetője.

Müllerrel ellentétben Katus Attilának már jobban ment a játék, de még a tánctudásából eredő rugalmas izomzata sem segíthette hozzá csapatát a győzelemhez.

„Nagyon szeretem ezt a sportot, ha nem kellene sietni, akár estig is játszanék, főleg ilyen remek ellenfelekkel, mint a női lábtenisz válogatott tagjai. Talán az tetszik benne a legjobban, hogy éberen kell figyelni, és tiszta játékban kihasználni a helyzeteket” – magyarázta a meccs után a Szombat esti láz győztese.



A médiások legjobbja azonban mégsem ő, és még csak nem is Palcsó Tamás vagy Leo volt, hanem a minden bizonnyal legidősebb résztvevő, Farkasházy Tivadar.

„A fiatal csapattársak mindig megdöbbentek, amikor kihasználtam a jó helyzeteket, és ügyesen rúgtam vagy csúsztattam a labdát. Pedig nincsen ebben semmi rendkívüli, a koromhoz képest jó kondiban vagyok, szeretek focizni, és ráéreztem a lábtenisz ízére. Talán ezért volt sikeres a játékom” – mondta mosolyogva a nagy mérkőzés után Teddy.

A magyar női lábtenisz válogatott tagjai is meg voltak elégedve híres ellenfeleikkel, azonban ők már elsősorban a hétvégén kezdődő Európa-bajnokságra készülnek. A céljuk pedig nem más, mint az előző évek nagy sikereinek a megismétlése – a csapat legjobbja, Lepsényi Boglárka például a tavalyi világbajnokságról párosban és hármasban negyedikként, egyéniben pedig világbajnokként térhetett haza.



Reméljük, a magyar csajok ellenfelei a kontinenstornán sem reménykedhetnek több sikerben, mint a bucira vert médiaválogatott tagjai.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását