2024. április 20. - Tivadar

Brutális! Savval marták szét a modell arcát

Katie Piper gyönyörű arcú, csodaszép nő volt egykoron, aki eme tulajdonságával kereste a kenyerét: televíziós bemondónő volt. Azonban egy rosszul sikerült randi és egy üveg sav megváltoztatta az életét.
2009. október 20. kedd 15:29 - HírExtra
Katie Piper egy életre megtanulta hogy milyen fiúkkal ne jöjjön össze. Miután összekavarodott egy furcsa, helyes sráccal, rossz érzései támadtak a fiúval szemben, így úgy döntött otthagyja - de azért még egy búcsúszexet bevállalt. Ezt talán nem kellett volna, ugyanis a fiú durva volt, és amikor Katie ellenkezett, a srác megerőszakolta. Ezek után persze végleg otthagyta, de srác még közölte vele, hogy van számára egy ajándéka, amitől meg fog változni az élete.

- A londoni nyílt utcán sétálgattam, amikor egy fiatal fiú elém lépett és az arcomba locsolt valamit. Pillanatok alatt történt minden, csak azt hallottam, hogy valaki sikoltozik. Később jöttem csak rá, hogy én vagyok az. Álltam az utcán, és éreztem, hogy az arcom gőzölög, mint a tűz, úgy ette a sav a húst az arcomról - mesélte Katie.

Azóta a lány már több mint harminc műtéten esett át, de tudja, sosem fog már úgy kinézni, mint annak idején.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását