2024. április 29. - Péter

Jolie szívózik, Pitt szív

Válás után le a köpönyeggel! - mondhatnánk, hisz mióta tudott, hogy az Angelina Jolie - Brad Pitt hollywoodi álompár útjai elválnak egymásétól, naponta derülnek ki újabb pikáns részletek a dugába dőlt frigyről.
2010. január 28. csütörtök 09:59 - HírExtra
Brad Pitt kábítószer-szenvedélye vezetett a hollywoodi álompár szakításához – ezt Ian Halperin, az idehaza a Jacko-sztori által ismertté vált botránykönyv-író állítja. A most Brangelina – sztoriba belekezdő Halperin most a pár közvetlen környezetében dolgozó alkalmazottaktól szerzett információkból arra következtet, hogy a rendkívül erős és fegyelmezett egyéniségű Angelina képtelen elviselni, hogy Brad naponta több marihuánás cigarettát is elszív, amitől gyakran teljesen „működésképtelenné” válik.

Halperin azt is tudni véli, hogy rossz szokását Pitt még Jennifer Aniston hitveseként szedte fel, amikor is a Jóbarátok sztárjával együtt rendszeresen beszívtak. Jolie azonban nem tűri Brad káros szenvedélyét.

„Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata egy igazi hollywoodi klisére épült: két szép ember találkozik egy film forgatásán, szerelmeseket játszanak, hát szerelmesek lesznek, az egész viszony alapja a szex. Ám ez nem tarthat sokáig két olyan ember esetében, akik tűz és víz, semmilyen szinten nem illenek egymáshoz. Brad sokkal boldogabb volt a laza és kalandvágyó Jennifer mellett” – véli Halperin, aki alighanem jókat kaszál a hollywoodi hírességek szívásain.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását