2024. május 16. - Mózes, Botond

Alkoholproblémái miatt tette le a piát a rocker

A Zanzibár gitárosa a Tabu Tv-nek nyilatkozott évekig húzódó alkoholproblémáiról és arról, hogy már tizenhárom éve nem nyúlt a pohár után.
2009. október 20. kedd 17:56 - HírExtra
Sidlovics Gábor, a Zanzibár együttes gitárosa valószínűleg öregkoráig már csak szagolgatni fogja az alkoholt. Nem úgy Terecskei Rita, az együttes énekese.

Saját bevallása szerint Sidi csak egyszer volt berúgva, de akkor úgy igazán. Tizenhattól húsz éves koráig viszont igen komoly problémát jelentett számára az alkohol, olyannyira, hogy le is kellett tennie a poharat. „Most tizenharmadik éve nem iszom egy korty alkoholt sem, de amíg ittam, addig a whisky volt a mindenem. Most is, amikor megjöttünk, megszagoltam egy kicsit és eszembe jutott, hogy mennyire imádtam ezt, de már abbahagytam, kiszálltam ebből a dologból” – vallott a nehéz idők időkről és a kilábalásról a gitáros, aki azt is elárulta, hogy Ritán kívül a többiek is nagyon könnyed ivók.

A zenekar sem a drogokkal, sem az alkohollal nem ápol túl mély kapcsolatot – tudta meg az internetes sztártévé. „Elég hülyék vagyunk mi alkohol nélkül is” – fejti ki az okát Sidlovics Gábor, vagyis zanzi nevén Sidi.

„Ha nem is brutál módon, de én tényleg szoktam fogyasztani alkoholtartalmú italokat, de azért nagyjából tudom, hogy hol a határ” – mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Terecskei Rita. A népszerű együttes énekesnője arról is mesélt, hogy azért egy-egy házibuli alkalmával mégis nehéz megtalálni azt a bizonyos határt.

Ha többet is akar látni, kattintson ide!
Forrás: Tabu Tv/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását